Guanyadors del Sant Bestiar i el Golf

Dimarts, 16 de gener de 2024 a les 19:35

Han tingut lloc aquest cap de setmana.

El primer cap de setmana de les Festes de Sant Sebastià ha tingut convocatòries de tota mena, on no hi han faltat les esportives. Dues de les més destacades han estat el 9è torneig Sant Bestiar i el campionat de golf.

Pel que fa al primer es va disputar el divendres 12 al Pavelló 1r d'octubre. Un torneig de hockey sala, organitzat pel Matadepera 88 Hoquei,on hi van participar equips del CD Terrassa Hockey. L'equip masculí del club de Les Pedritxes va guanyar el torneig i va ser recompensat amb el desitjat pernil, un símbol emblemàtic d'aquesta competició.

El Camp de Golf Municipal, per altra banda, va acollir el passat cap de setmana dels dies 13 i 14 de gener el tradicional Campionat de Sant Sebastià. Tots els participants van rebre una planta obsequi de la Germandat de Sebastià.

Marta Pérez Isern va ser la primera classificada en Handicap Superior Femení. Xavier Gonzálvez Soriano va guanyar en Handicap Inferior Masculí, i Gustavo Moraga Sánchez, en Handicap Superior Masculí. Montse Turu Segura es va endur el premi en Scratch Femení, i Anton Balart Ruiz, en Scratch Masculí. La propera prova que es disputarà en aquestes instal·lacions és el Campionat de Carnestoltes, previst pel proper 18 de febrer.

A la imatge, els guanyadors del Sant Bestiar.

Darrera actualització: 16.01.2024 | 10:31