Guia d’ajuts per pal·liar la crisi

Dimecres, 4 de novembre de 2020 a les 05:55

Diversos organismes públics faciliten ajuts per superar la crisi. 

La segona onada de la pandèmia ha augmentat la preocupació per l’economia (tant la de les empreses i autònoms com la familiar), i la incertesa del futur més immediat. Per tal de tenir recursos i ajudar als col·lectius més vulnerables, la Generalitat de Catalunya ha habilitat una pàgina al seu portal on s’hi poden trobar enllaços d’interès.

Així, hi ha ajuts per a empreses i autònoms, i ajuts per treballadors (els afectats per un ERTO, els que treballen a les residències, els que han d’adaptar la seva jornada per tenir cura d’un familiar); però també ajuts per a l’economia familiar (ingrés mínim vital, el pagament de l’impost sobre successions, descomptes en la factura de la llum), i per habitatge (moratòria de desnonaments, ajornament de lloguer en habitatges públics, ajornament de lloguer en grans propietaris, o subvencions en el lloguer per a persones grans).

Finalment, l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural també ha convocat una nova línia de subvencions per compensar les pèrdues per la cancel·lació de concerts o espectacles en festivals de música.

Trobareu els enllaços a la dreta d’aquesta pàgina.

Darrera actualització: 14.12.2020 | 15:19