Ja es pot tornar a veure l’homenatge a Delfí Querol

Divendres, 15 de desembre de 2023 a les 05:55

Dilluns se li va tributar un homenatge.

Matadepera va homenatjar el  passat dilluns al vespre la figura de Delfí Querol, persona molt lligada a l’esport del poble, que durant dècades va ser impulsor del futbol a Matadepera, entrenador i fins i tot president d’un parell de clubs, el CF Matadepera i l’Atlètic Matadeperenc, sense oblidar que durant 8 anys, del 1989 al 1997, va presidir la Germandat de Sant Sebastià, en un moment en què l’entitat corria el risc de desaparèixer per la seva falta de relleu.

Amb la presència de l’alcalde Guillem Montagut, que va remarcar que l'homenatge era un pas previ per a la concessió de la Medalla d'Honor que se li concedirà properament, de la immensa majoria de regidors de l’Ajuntament, d’amics, coneguts i companys, l’homenatge se li va tributar tant a Querol com a la seva esposa Maria Puig.

Matadepera TV va enregistrar l’acte que ja es pot tornar a veure a través de l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

A la imatge, un moment de l’homenatge amb Delfí Querol, l’alcalde Guillem Montagut, la regidoria de cultura i festes Núria Garcia, i el regidor d’esports Francesc Llobet (Foto: Miquel Badia). 

Darrera actualització: 14.12.2023 | 13:19

Vídeo - Àudio