Jornades de Portes Obertes

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 15:00

Aquest dissabte al matí es fan al Torredemer i Ginesta. 

Per aquesta època de l’any comença el període en què les escoles del municipi obren les portes per mostrar els seus projectes educatius i les instal·lacions dels seus centres a les famílies interessades en matricular els fills. Per aquest dissabte al matí, l'Escola Joan Torredemer i l'Escola Ginesta han organitzat sengles jornades de Portes Obertes. 

L’Escola Joan Torredemer oferirà el seu segon dia de portes obertes, després d'una primera sessió que va tenir lloc dijous. Aquest dissabte serà a les 9 del matí, amb una xerrada informativa i la presentació del projecte pedagògic i una visita guiada per les instal·lacions de l’escola. Cal inscripció prèvia a través de l'enllaç que trobareu en aquesta mateixa notícia.

L’Escola Ginesta per altra banda, organitza una jornada de portes obertes també pel dissabte al matí. La jornada seguirà el següent format: a les 11, presentació del projecte educatiu; i entre les 10 i les 12, visita a les instal·lacions i espais del centre. La jornada està pensada exclusivament per a pares i mares, sense el infants. Per tal d’organitzar l’assistència es demana la inscripció a l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Per qualsevol dubte o problema en el procés de demanar hora, podeu enviar un correu a a8020863@xtec.cat o trucar al 93 787 00 68.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 12:17