Juma Bigatà, premi de Poesia Senyoriu

Dissabte, 18 de setembre de 2021

El seu llibre “Un estany que vessa” el publica Editorial 3i4.

El jove matadeperenc Juma Bigatà acaba de ser guardonat amb el premi de Poesia Senyoriu d'Ausiàs March, un guardó literari de caràcter anual que l’Ajuntament de Beniarjó atorga des del 1981. La seva obra, “Un estany que vessa” serà publicada per l’Editorial 3i4 i es presentarà a Matadepera el divendres 15 d’octubre a ¼ de 9 del vespre a l’Hotel, en un acte que comptarà amb Cesc Bosch.

Juma Bigatà (Matadepera, 1994) és graduat i màster en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de  Barcelona. Editor de la revista Poetry Spam (www.revistapoetryspam.com), “revista antipoètica de treballadors precaris i desocupats”, va ser becat per la Fundació Joan Maragall per investigar l’experiència de les comunitats cristianes als moviments veïnals i obres antifranquistes de Terrassa. Aquest estiu ha gravat un documental amb el testimoni de set poetes de València, Mallorca i Catalunya  

“Un estany que vessa” és el seu primer llibre. Abans, ha aparegut en el pamflet visceral “La Tempesta” (La Calúmnia), i en els fanzines “Cafès Pendents” (Barcelona) i “Ojo Silva” (Valdivia, Chile).

A la dreta, Juma Bigatà, en una fotografia recent. 

Darrera actualització: 20.09.2021 | 10:14