La Germandat anuncia canvis a les Festes

Dimecres, 12 de gener de 2022 a les 08:35

La Baixada del Pi i els tastets, principals actes afectats.

A 24 hores de l’inici oficial de les Festes de Sant Sebastià i amb l’objectiu d’evitar possibles contagis per la covid, la Germandat de Sant Sebastià ha fet públics una sèrie de canvis a les celebracions d’aquest primer cap de setmana de les festes. “Ho teníem tot a punt”, ha declarat el president de l’entitat Guillem Montagut, “però volem ser molt curosos amb les mesures anti-covid i per això ens hem vist obligats a suspendre o modificar alguns dels actes”.

Els que s’anul·len són el berenar infantil (divendres 14), el tast d'allioli (dissabte 15), la trobada i sopar per baixar el pi (dissabte 15), el concert de Di-Versiones (dissabte 15) i “Els Tastets” (diumenge 16). Els que es modifiquen el divendres són el transport del pi dels nens (que serà portat pels adults com una exhibició), la carpa del sopar (on sí que es podrà menjar a les parades de les escoles), i el concert del grup Atretz, que tindrà lloc a l’exterior amb aforament reduït i públic assegut.

Pel que fa a la baixada del pi del dissabte, no es farà ni el sopar ni la festa posterior. Sí que s’avançarà la baixada i es reduirà el trajecte. L’inici del recorregut serà al pàrquing del costat de l'Escola Municipal de Música a 2/4 de 7 de la tarda. Els que vulguin participar en la baixada, s’hauran d’inscriure prèviament a partir d’aquest dimecres a les 9 del vespre i durant 24 hores a la web de la Germandat, l’enllaç de la qual trobareu en aquesta mateixa notícia. Es farà un sorteig per grups de edat i sexe per tal que tothom hi tingui representació i el divendres es publicarà la llista dels que podran portar-lo. Els  escollits rebran una mascareta i una identificació. Les inscripcions només es refereixen, naturalment, als qui vulguin portar el pi, no al públic en general.

De cara a la setmana que ve, els dos actes previstos per dilluns 17 (les xerrades de Jaume Altadill i Miquel Mas) tindran lloc al Pavelló Primer d’Octubre i no al Casal de Cultura, com s’havia publicat en un principi.

Per a canvis d’última hora, us recomanem que consulteu l’agenda d’aquesta mateixa web o la de la Germandat de Sant Sebastià.

A la imatge, la baixada del pi de fa un parell d'anys, un dels actes centrals de les festes (Foto: Miquel Badia)

Darrera actualització: 12.01.2022 | 10:51