La Ginesta rep el distintiu d’Escola Verda

Dimecres, 30 de novembre de 2022 a les 06:15

L’acte va tenir lloc dissabte passat a Barcelona.

La consellera d’Acció Climàtica, Agricultura i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, i el d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, van lliurar aquest dissabte els distintius Escoles Verdes a 78 centres educatius nous en un acte que va tenir lloc al Cosmocaixa, a Barcelona. Una de les distincions va ser l’Escola Ginesta i per un pla de sostenibilitat que ha dut a terme l’escola als dos darrers anys.

Amb aquesta incorporació, ja són 923 els centres educatius que conformen la xarxa d’Escoles Verdes de Catalunya. Els 78 centres educatius distingits són de les comarques del Vallès Occidental, l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Penedès, la Conca de Barberà (Tarragona), l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, la Garrotxa (Girona), l’Alta Ribagorça (Lleida), l’Anoia, el Bages, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf i el Maresme (Barcelona).

Jordà va destacar el paper de l’educació ambiental i la tasca de la xarxa d’Escoles Verdes per transmetre els valors de la sostenibilitat: “És a les escoles on es comencen a educar les futures generacions, on es capaciten nens i joves”. Per la seva banda, Cambray va afirmar que “l’educació per a la sostenibilitat és compromís personal i solidaritat amb l’entorn, és actuar pel ben comú”.

A la imatge, els consellers Jordà i Cambray, acompanyats de Jaume roca, director de l’Escola Ginesta; Montse Vancells, cap d’estudis i Roser Pallerols, de l’equip directiu del centre (Fotos: Escola Ginesta).

Darrera actualització: 30.11.2022 | 06:17

Imatges