La guardonada 'Creatura' al Cicle Gaudí

Divendres, 26 de gener de 2024 a les 13:45

Ha estat distingida a Canes, els Goya i els Feroz.

La Regidoria de Cultura continua la quarta temporada del “Cicle de cinema Gaudí” on programa mensualment una pel·lícula estrenada recentment a sales comercials, i que compta amb producció o realització catalanes. A Matadepera, la cinquena sessió del curs tindrà lloc aquest divendres 26 de gener a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou

I serà amb “Creatura” (Elena Martí, 2023), on s’explica la història de la Mila, una jove que després de mudar-se amb la seva parella a una casa d'estiueig familiar a la costa del Maresme, s'adona que la seva pèrdua de desig es troba en si mateixa. Per enfrontar-se a aquest trauma, comença un viatge on reviu els seus primers moments de consciència sexual (5 anys) i als seus anys d'adolescència (15 anys) amb l'esperança de reconciliar-se amb el seu propi cos. La pel·lícula, distingida a Canes, els Goya i els Feroz, compta amb 15 nominacions als Premis Gaudí. 

El preu general de l’entrada és de 4,5 €uros i 3 €uros amb descompte amb Carnet Jove, Carnet de la Biblioteca, Carnet de Família Nombrosa o monoparental o majors de 65 anys. Per a més informació, cliqueu els enllaços annexes a la notícia. La reserva d'entrades es fa a través de l'enllaç que trobareu adjunt a la notícia.

Darrera actualització: 24.01.2024 | 11:40

Enllaços

Vídeo - Àudio