La Temporada Estable ens porta 'La idea d'Europa'

Diumenge, 9 de maig de 2021 a les 06:50

L'espectacle tindrà lloc aquest diumenge a les 7 de la tarda al Casal de Cultura.

La temporada estable d’arts escèniques i música organitzada per la Regidoria de Cultura programa per aquest diumenge 9 de maig a les 7 de la tarda i al Casal de Cultura un nou espectacle. Es tracta de ‘La idea d’Europa’, de George Steiner i amb Òscar Intente de protagonista.

‘La idea d’Europa’ és el títol d’una conferència de George Steiner (prestigiós humanista i erudit francès) que parla de l’home europeu contemporani. Dels homes, dones i nens europeus que duen, com si fos una motxilla massa carregada, un pes a l’esquena. El pes d’un passat brutal i grandiós alhora. Hem arribat fins aquí. Bé, i ara què? Què és, Europa? L’home, diu Steiner, té una gran capacitat per fer el mal, però també té una gran capacitat per dedicar-se a coses ben inútils; la música, les matemàtiques, la poesia, la bellesa..., potser la bondat.

L’espectacle té un preu de 5 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a 3 espectacles, hi ha una invitació per un quart espectacle del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva d’entrades es fa al Casal de Cultura i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans. Per a més informació, us podeu adreçar al mateix Casal de Cultura (Carrer Pere Aldavert, 4  o al telèfon 93 730 01 32). El cicle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Podeu veure un tràiler de l'obra clicant sobre el titular.

Darrera actualització: 06.05.2021 | 13:48

Vídeo - Àudio