Lliurament dels guardons de balcons i façanes

Dijous, 25 de gener de 2024

La Regidora Anna Piñol va entregar els premis.

L’Associació de Comerciants en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat van convocar aquest passat Nadal el Primer Concurs de Balcons i Façanes decorats i/o il·luminats 2023 per tal de potenciar la creativitat decorativa nadalenca. Aquest passat dilluns a la tarda la regidora de Medi Natural i Sostenibilitat Anna Piñol, i Encarni Blànquez, de l’Associació de Comerciants van lliurar els xecs als guanyadors.

En una convocatòria oberta a tots els veïns, el primer premi va correspondre a Marta Gonzàlez, que va obtenir un val de 100€ a bescanviar a qualsevol establiment adherit a la campanya. El segon premi, amb un val de 50 € va ser per Maria Gonzàlez Grané, i el tercer, dotat amb 30 € per a la família Busqueta – Hernàndez.

A les bases s’especificava que la decoració havia de ser lliure però amb motius nadalencs en qualsevol de les seves formes, i s’havia valorat que hi hagués motius naturals i/o reciclats. Els balcons podien ser tant d'habitatges unifamiliars, com habitatges comunitaris i la decoració haurà de romandre fins aquest dia 6 de gener. 

A les imatges, el lliurament de xecs amb la regidora Anna Piñol i Encarni Blànquez, de l’Associació de Comerciants, davant l’Ajuntament (Foto: AC)

Darrera actualització: 24.01.2024 | 11:32

Imatges