L'Oficina del Cens Electoral publica el llistat de candidats a jurat

Dijous, 10 de setembre de 2020 a les 06:00

El 18 de setembre es farà el sorteig per determinar els seleccionats per als pròxims dos anys.

La Delegació Provincial de Barcelona de l'Oficina del Cens Electoral realitzarà el pròxim 18 de setembre el sorteig per escollir les 7.000 persones candidates a jurat durant els propers dos anys. Es tracta d'un procediment rutinari que marca la llei i que es realitza de forma biennal. El 7 de setembre es va publicar a la seu electrònica de l'Ajuntament de Matadepera, l'e-tauler, el llistat anonimitzat de candidats empadronats al municipi de l'INE, l'Institut Nacional d'Estadística. Són persones del poble inscrites en el cens electoral vigent des de l'agost del 2020 que, a partir d'ara, queden subjectes a ser seleccionades de forma aleatòria per formar part d'un jurat.

Es podrà consultar el document fins al dia 17 de setembre a través de l'enllaç que trobareu a la columna de la dreta. Passats els 7 dies d'exposició pública, l'Ajuntament guardarà la llista fins al 15 d'octubre per possibles consultes després del sorteig.

Per a més informació, cal contactar l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Matadepera a través del correu oac@matadepera.cat o el telèfon 93 787 02 00.

Darrera actualització: 09.09.2020 | 14:25