Matadepera contra el coronavirus. Dia 71

Divendres, 22 de maig de 2020 a les 06:45

Dilluns tornen a funcionar serveis aturats durant setmanes.

Amb la imminent entrada a la fase 1 (que tot sembla indicar que serà aquest proper dilluns), Matadepera relaxa un grau més el desconfinament d’aquestes darreres setmanes, especialment pel que fa a mobilitat i comerços, però també pel que fa la progressiva incorporació de serveis municipals després de setmanes d’estar aturats.

Un dels més destacats serà la zona blava. Després de més de dos mesos sense servei (des del 18 de març), aquest dilluns 25 torna a funcionar. Una altra serà la Biblioteca Àngel Guimerà. El dimarts ja va permetre el retorn de documents a través de la bústia del Casal de Cultura, i a partir d’aquest proper dilluns 25, tot sembla indicar que ja atendrà usuaris preferentment amb cita prèvia (93 730 01 92) i només als matins de 10.00 a 13.00h però únicament per a funcions de préstec, encara que aquest darrer punt encara està per confirmar. 

Finalment, entren també en funcionament alguns equipaments esportius, com el Camp d'Hoquei Municipal, el Camp de Futbol Municipal, i el Camp de Golf Municipal, entre d'altres, tot i que amb mantenint un seguit de precaucions. 

Darrera actualització: 21.05.2020 | 12:33