Matadepera s’afegeix a la iniciativa “Catalunya canta!”

Dimarts, 17 de març de 2020 a les 13:50

Una cançó sona a tot volum a Can Solà del Racó cada nit

Va ser primer Itàlia, i aquest passat cap de setmana, a tot l’estat, quan, de manera espontània, es va voler agrair la labor dels professionals de la salut en la seva lluita contra l’epidèmia del coronavirus. Aplaudiments i cants espontanis que van sortir de les finestres de les cases, que van trencar el silenci de la nit i que van crear un vincle solidari entre comunitats de veïns. A Catalunya, es va proposar cantar “Sense tu”, el dissabte i “Boig per tu”, el diumenge.

Ara, amb alguna variació, ja tenim una versió matadeperenca d’aquesta iniciativa. Des del passat diumenge, a Can Solà del Racó i a les 9 de la nit, sona cada dia des d’un dels seus domicilis i a tot volum, una cançó que convida a l’optimisme i a l’esperança. “Volem agrair l’extraordinària labor que fa tanta gent per eradicar la malaltia”, ha declarat a Matadepera.cat el promotor de la idea, que vol conservar l’anonimat, “però també trobar una manera ben simple de sentir-nos vius, i és per això que ens agradaria que s’escampés per tot el poble”.

Així, ahir dilluns va sonar el “Nessun Dorma” del Turandot interpretat per Luciano Pavarotti; aquest dimarts sonarà “Hallelujah” de Leonard Cohen; dimecres, “Over the rainbow” però en la versió d’Israel IZ, i dijous el “My way” cantat per Frank Sinatra. Les cançons són després compartides al grup de WhatsApp de la comunitat de veïns de Can Solà.

Darrera actualització: 17.03.2020 | 13:50