Mor als 82 anys Josep Maria Cruells Cardó

Dijous, 8 de febrer de 2024

Havia estat regidor de cultura a finals del 80.

Qui va ser regidor de cultura en el darrer mandat de l'alcalde Víctor Peiró, Josep Maria Cruells Cardó ha mort als 82 anys. Nascut a Sabadell l’any 1941, Cruells va començar a estar vinculat amb el món cultural i esportiu del poble des del 1974. Integrant del Patronat Municipal de Cultura, va ser regidor entre el març de 1988 i el maig de 1991, quan hi va haver noves eleccions.

Tot i que la seva àrea abraçava cultura, també incloïa festes i comunicació, pel que Cruells va ser el responsable polític del Festival Internacional de Música (que s’havia fundat el 1981), i la Festa Major, però també la Gaseta de Matadepera, el primer número de la qual va sortir el mes de maig de 1988, Matadepera Ràdio i Matadepera TV.

“Va fer una feina molt positiva”, ha declarat Víctor Peiró a www.matadepera.cat “i això en un moment en què funcionàvem de manera conjunta, no de manera independent”.

Acabada la seva etapa com a regidor, va ser president del Club de Golf La Mola uns anys. Va marxar a Tailàndia, on hi va residir una bona temporada, per tornar a Matadepera fa cosa d’un any.

A la imatge, Josep Maria Cruells a la recepció de la Festa Major de 1988 (Foto: Llorenç Pomar).

Darrera actualització: 8.02.2024 | 12:19