MútuaTerrassa i M88H signen un acord

Dijous, 28 de març de 2024 a les 06:10

Es comprometen a reforçar la seva visibilitat. 

El Matadepera 88 Hoquei i MútuaTerrassa han signat un acord de col·laboració a través del qual l’asseguradora es converteix en soci oficial de l’entitat esportiva, amb exclusivitat pel que fa al sector de les assegurances mèdiques. La signatura de l'acord es va formalitzar a l’Edifici Docent de MútuaTerrassa pels presidents d'ambdues entitats, Antoni Abad Pous, president de MútuaTerrassa i Llorenç Bitrià Rodríguez, president de Matadepera 88 Hoquei.

"Mitjançant aquest acord de col·laboració, enfortim els llaços amb el propòsit de reforçar-se i avançar plegades en termes de difusió i comunicació”, han manifestat en un comunicat les dues entitats.

En aquest sentit, i entre altres aspectes, en el marc de la present aliança el M88H podrà ser inclòs al blog dels equips “Mamis i Papis” de l’asseguradora i, per la seva banda, MutuaTerrassa podrà tenir presència en els diversos emplaçaments publicitaris dels quals disposa l'entitat esportiva així com presència en els esdeveniments esportius organitzats per l’entitat.

L’acord de col·laboració i patrocini serà vigent fins al pròxim 31 de desembre de 2024 i en el transcurs de la seva vigència ambdues entitats es comprometen a treballar plegades per tal d’incrementar la seva visibilitat i compromís amb el seu entorn.

 A les imatges, dos moments de la signatura de l’acord (Fotos: M88H).

Darrera actualització: 21.03.2024 | 11:46

Imatges