Obre el teló un nou cicle d'Arts Escèniques

Divendres, 2 de febrer de 2024 a les 14:05

Es presenta ‘S’kald, música i poesia del nord’

La Regidoria de Cultura enceta aquest divendres un nou cicle de la temporada estable d’arts escèniques i música, que s’allarga fins al juny i que inclou teatre, música, poesia, i espectacles infantils.

El primer espectacle tindrà lloc a les 7 de la tarda al Casal de Cultura i serà amb Ensemble Pyrene que presenten “S’kald, música i poesia del nord”. El terme skald, en islàndico-noruec, es refereix a un tipus de poeta de l’edat mitjana, generalment relacionat amb les corts escandinaves i que també escrivia fora d’elles. Una poesia que relata memorials d’històries i batalles de reis  i on es té clar i constància el seu autor o autora.

Ensemble Pyrene fa un apropament a aquest món nòrdic, amb la lectura de poemes de poetesses nòrdiques properes en el temps i a l’entorn de l’amor, de la naturalesa, del món interior i de la mort, intercalats amb la meravellosa música escrita pel Danish Quartet que ha realitzat com a treball de recerca de la música tradicional nòrdica.

El preu de l’entrada és de 7 €uros, tot i que per la compra d’entrades per a tres espectacles hi ha una invitació per a un quart del mateix cicle, una oferta que no és acumulable. La venda i reserva de localitats es fa a Entrapolis, l’enllaç de la qual trobareu en aquesta pàgina. Més informació al Casal de Cultura (93 730 01 32). L’espectacle compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 01.02.2024 | 13:48

Enllaços

Vídeo - Àudio