Partides d’escacs intergeneracionals

Dilluns, 4 de novembre de 2019 a les 19:20

La iniciativa va arrencar el passat 9 d'octubre. 

L’Institut de Matadepera ha promogut una nova iniciativa de relació amb la comunitat i, concretament, amb la gent gran. En aquesta ocasió, es tracta d’un torneig d’escacs que realitzen jugadors del Casal de la Gent Gran contra alumnes de l’optativa d’escacs de l’Institut.

La primera trobada va tenir lloc el 9 d’octubre passat, quan 11 jugadors del Casal de la Gent Gran van competir, al menjador de l’Institut, contra 16 alumnes que participen de l’optativa. El resultat del campionat va ser d’11 partides guanyades pels adults i 5 pels joves.

El professor Pere Melero, que dirigeix l’optativa i la trobada, està molt satisfet de l’activitat i es mostra convençut que tindrà continuïtat. A més, destaca els beneficis de jugar a escacs, ja que “fomenta l’atenció i el pensament causal”, a banda de ser una afició que poden practicar persones de totes les edats. El mateix Melero ha promogut una competició d’escacs, que es disputa a l’hora de pati i en la qual ja hi participen una seixantena de persones, entre alumnes i professorat.

Darrera actualització: 31.10.2019 | 11:21