Pere Aurell guanya la cursa The Otter Run a Sudàfrica

Dilluns, 2 de novembre de 2020 a les 19:10

L'atleta vinculada amb Matadepera Ragna Debats va finalitzar en 3ª posició a la general.

El corredor matadeperenc Pere Aurell es va proclamar aquest passat cap de setmana campió de la cursa The Otter Run, que es disputa a Sud-àfrica sobre una distància de 42 quilòmetres. Aurell va signar un temps de 4.03'30" en una prova en què va superar Johardt Van Heerden en el darrer quilòmetre i per només 20 segons.

La també atleta vinculada amb el poble Ragna Debats, va finalitzar en la tercera posició de la general, amb un temps de 5 hores, 6 minuts i 49 segons.

The Otter Run es disputa a la vessant més meridional de Sudàfrica, tocant a l’oceà Índic. Comença a Nature’s valley i recorrent la costa, passa per Andre, Oakhurst, Scott i Ngubu, fins arribar a Storms River Mouth.

A la dreta, un moment de l’arribada de Pere Aurell a la meta (Peter Kirk Media).

Darrera actualització: 03.11.2020 | 10:09