Places lliures pels tallers del FILMAT

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 06:10

Un de plastilina stop motion i un altre d’antotípia

Si noves restriccions no ho impedeixen, el proper dilluns té previst arrencar una nova edició de la Mostra de Creació Audiovisual de Matadepera, el Filmat, que tindrà lloc del 23 al 29 de novembre i que inclourà la projecció de Documentals, tallers d’animació amb plastilina i de fotografia sostenible, i la selecció de curtmetratges d’animació d’El Meu Primer Festival.

Pel que fa als tallers, n’hi ha dos. Un d’animació amb plastilina que anirà a càrrec de Lula Gómez, realitzadora especialista en animació stop motion i activista feminista. Tindrà lloc el mateix dilluns 23 i el dimecres 25 a les 6 de la tarda al Casal de Cultura.

L’altre és un d’antotípia, un taller de fotografia sostenible que anirà a càrrec de la fotògrafa Marta Garcia Cardellach, consistent en crear imatges a partir d’elements naturals, sense utilitzar productes químics ni càmera fotogràfica. Aquest taller és realitzarà al Casal de Cultura en dues sessions: dijous 26 a les 6 de la tarda i diumenge 29 a les 10 del matí al Casal de Cultura. Per aquesta darrera sessió ja no queden places. 

Totes les activitats del Filmat són gratuïtes, però les places són limitades per qüestions d’aforament dels espais. Per això, per tal de reserva plaça, és imprescindible fer inscripció prèvia per correu a: mtv@matadepera.cat. La iniciativa està organitzada per la Regidoria de Comunicació i compta amb el suport de la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Joventut. Podeu consultar totes les activitats programades a l’agenda que trobareu a la dreta d'aquesta pàgina. 

A la imatge, "Eres una caca" una websèrie de Gómez, un dels seus treballs més rellevants.

Darrera actualització: 18.11.2020 | 10:48