Preinscripció de nous alumnes a l'Escola de Música

Divendres, 30 d'abril de 2021 a les 06:55

El termini finalitza el proper divendres 7 de maig. 

Des d’aquest divendres 30 d’abril i fins al divendres 7 de maig es pot fer la preinscripció dels alumnes de nou ingrés a l’Escola de Música Frederic Mompou pel proper curs 2021/22. Els alumnes admesos podran formalitzar la matrícula de l’1 al 14 de juny.

Per informar-se, l’escola de música està a disposició de totes les famílies per prestar una atenció individualitzada per resoldre qualsevol cosa, a través del correu electrònic: emmfmompou@gmail.com o contactant amb l’escola al telèfon 93 730 02 52

Per reduir el nombre de sol·licituds presentades físicament, el sistema preferent serà el telemàtic, disponible a la seu electrònica de l’ajuntament, tot i que també s’admetrà la presentació presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia.

Trobareu tota la informació adjuntada en aquesta mateixa pàgina. 

Tastets Musicals

Per altra banda, l'escola ofereix unes classes gratuïtes de 15 minuts individuals de tots els instruments que s’imparteixen a l’escola: violí, viola, violoncel, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, trompeta, flauta travessera, flauta de bec, clarinet, saxo, acordió o bateria. Aquestes sessions estan adreçades a la gent del poble, des d’infants a partir de 7 anys com a adults que hi estiguin interessats i vulguin conèixer una mica l’instrument.

Per tal de mirar la disponibilitat i concretar un horari, els interessats poden posar-se en contacte amb l’escola trucant a la secretaria: 93 730 02 52. 

Darrera actualització: 29.04.2021 | 11:31