Presentació del Torneig de Hockey Solidari

Diumenge, 22 de maig de 2022 a les 06:50

Tindrà lloc el proper 11 de juny

L’alcalde de Matadepera Nil López, i els regidors Núria Garcia i Albert Recasens, van acollir aquest passat dilluns a la tarda i les dependències municipals, part de l’organització d’una nova edició, la dotzena, del “Torneig Hockey Solidari” que aquest any tindrà lloc a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club el proper dissabte 11 de juny.

Els representants del torneig, Santi Sánchez, Ivà Morcillo, Mònica Arch i Vicenç Calvó van presentar el projecte, que torna a organitzar-se després de dos anys d’absència marcats per la pandèmia, i que estarà dedicada a Rafa Mundet, un dels promotors de la iniciativa, que va morir l’any passat.

El Torneig Hockey Solidari està formada per membres de cinc clubs d’hoquei: Matadepera 88 Hoquei, Club Deportiu Terrassa Hockey, Club Egara, Atlètic Terrassa Hockey Club i Línia 22. Des de l’any 2009 celebra anualment un torneig amb competicions de hockey, pádel i tennis, a més d’una cursa i una caminada, i en cadascuna de les edicions s’afegeixen altres activitats com el fitness o l’aeròbic. L’objectiu és recollir les màximes aportacions econòmiques possibles durant la jornada per a destinar-los als infants i adolescents que més ho necessiten. En els seus 11 anys d’història, el torneig ha participat en 43 projectes, i ha comptat amb prop de 400 voluntaris, 750 col·laboradors i 400.000 €uros recaptats.

A la imatge, l’alcalde Nil López, i els regidors Albert Recasens i Núria Garcia, acompanyats d’alguns dels organitzadors del Torneig Hockey Solidari, aquest passat dilluns a la tarda.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 09:10