Primera edició del Matadepera Sona

Divendres, 26 d’abril de 2024

El termini per presentar-se finalitza el 20 de maig.

Amb l’objectiu de promocionar les formacions musicals joves del municipi i incentivar la participació ciutadana, les regidories de Promoció Econòmica i Comerç, en col·laboració amb l’associació Matadepera Comerç, han impulsat la primera edició del concurs Matadepera Sona.

El nou concurs musical hi poden participar tots els grups, independentment de l’estil de música que facin, sempre i quan els seus membres tinguin menys de 35 anys. El període d’inscripció al concurs s’obre aquest dissabte 27 d’abril i finalitzarà el 20 de maig. Per tal de participar-hi, cal omplir un formulari (que trobareu a les bases adjuntades en aquesta mateixa notícia) i adjuntar un vídeo de presentació del grup.

Un cop finalitzat el període d’inscripcions, la població podrà votar els seus tres grups preferits, mitjançant els vídeos que es penjaran a les xarxes socials. El grup que rebi el major número de votacions, serà l’encarregat d’obrir els concerts del Mercat d’Estiu de Matadepera i rebrà un premi de 500€ per part de Matadepera Comerç. El segon grup més votat també actuarà als concerts del mercat d’estiu i rebrà 350€ de premi per part de l’associació de comerciants. I, finalment, el grup que quedi en tercera posició rebrà un premi de 275€ de la mateixa associació.

Darrera actualització: 23.04.2024 | 12:08