Quatre actes més per aquest dissabte

Dissabte, 20 de gener de 2024 a les 16:00

Culminaran amb la recuperació del sopar de germanor.

Després d'un dels moments més àlgids de les Festes de Sant Sebastià, com és el concurs de grimparies que ha tingut lloc aquest mati, per aquesta tarda de dissabte hi ha quatre convocatòries preparades, la primera de les quals, els Jocs Populars per a petits i no tan petits (16.30h, Plaça de Cal Baldiró), per continuar amb el Gran Concert amb l'OH! Orquestra (17.30h, Pavelló), i una nova edició de Gallattack (18.00, carrer del Gall),

La novetat d'aquest any és la recuperació del Sopar de Germanor (21.00, Pavelló). Cadascú portarà el seu menjar i l'organització posarà les brases, 450 cadires i taules per a tothom. Des de les 9 del vespre (i no a 2/4 de 10 com s'havia anunciat) fins que s'acabi l'activitat, hi haurà servei de bar, on s'oferiran begudes i refrescos. Per assistir-hi caldrà comprar un tiquet simbòlic de 2 €, què inclourà un refresc, aigua o cervesa. Aquests es podran comprar a la botigueta de la Germandat de la plaça de Cal Baldiró. La normativa de la instal·lació ens obliga a limitar l'aforament i a prohibir l'entrada d'ampolles.

A continuació festa i ball amb la banda de versions d'èxits d'ara i de sempre sense "popurris" amb els Zàping Catalònia, I tot seguit, la festa continuarà amb la sessió de DJ Madude. Hi haurà també servei de bar.

Recordeu que per a informació sobre els darrers canvis, consulteu l’agenda d’aquesta mateixa web

A la imatge, el sopar a les carpes que es va fer l'any 2019 (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 19.01.2024 | 13:41