Segon cap de setmana del Festival de Contes

Divendres, 12 d’abril de 2024

Fins dimarts hi ha previstes diverses convocatòries.

Som Còdol, la Regidoria de Cultura, la Biblioteca Àngel Guimerà,  Matadepera Comerç i Matadepera Ràdio organitzen fins al proper dimarts 16 d’abril la quarta edició del festival “M’expliques un conte?”, un recull d’activitats adreçades a infants, famílies i adults que pretén promoure la lectura coincidint amb el Dia Internacional de la literatura infantil i juvenil.

S’han organitzat una dotzena d’activitats entre Hores del Conte, Tallers per la canalla, Espectacles amb cançons, Jocs, i Escampades de contes, però també s’ha muntat una exposició a la Biblioteca Àngel Guimerà, i altres activitats com lots sorpresa, pergamins amb recomanacions, o gimcana de llibres amagats. Per aquest cap de setmana hi ha previst "Juga'm un conte" (divendres, 17.30h); Escampada de contes amb espectacle (dissabte, 10.30h); i "La Biblioteca de Mr. Seguin" (diumenge, 19.00h). Trobareu totes les activitats programades al díptic que us podeu descarregar al banner de la pàgina principal de la web, però també a l’agenda, on hi consta acte per acte.

Matadepera Ràdio també hi participa

Per altra banda, fins al dimarts 16 d’abril, Matadepera Ràdio ha programat audicions d’una quinzena de contes que sonaran cada dia, de dilluns a divendres i diumenge, a les 10 i 11 del matí, 1 i 2 del migdia i 4 i 6 de la tarda, i el dissabte a la 1 i 2 del migdia, 4, 6, 7 i 8 de la tarda. Guillem Montagut, Anna Piñol, Núria Garcia, Noemí Barja, Manu Rodríguez, Marta Torné, Anabel Devega, Concepció Rosaura, Carme López, Estel Baldó, Rosa Martínez, Montserrat Burgués, Eva Martínez, Víctor Velàzaquez, Òscar Velàzquez i Sofia Velàzquez en seran els seus lectors.  

Els dos programes literaris de la casa també contribuiran al festival: “Lletraferida”, que s’emet els dilluns a les 8 del vespre i que presenta Sandra Milán, llegirà el capítol "Breve diálogo con un futuro autor de libros infantiles" d'Astrid Lindgren, extret del seu llibre "Mi mundo perdido", i els dos primers capítols del llibre "Els llibres d'A" de jl badal. I “Contes a la vora del foc”, amb Cristina Vilà, els dimarts a 2/4 de 8, també en parlarà.

A les fotos, la presentació del festival, el passat dissabte (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 15.04.2024 | 11:48