S’obre convocatòria pels habitatges de La Florida

Dilluns, 16 de desembre de 2019 a les 06:50

Un dels requisits requereix d’un tràmit llarg pel que es recomana que els interessats s'afanyin a sol·licitar-lo

L’Ajuntament de Matadepera ha obert convocatòria per accedir en règim de lloguer a un dels habitatges de La Florida. En principi, servirà per adjudicar els habitatges que hagin quedat lliures d’arrendataris i crear una llista d’espera. En aquests moments, només n’hi ha un.

Entre els principals requisits que cal complir, hi ha el fet d’estar inscrit al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de la Generalitat de Catalunya, tenir un empadronament mínim a Matadepera, no disposar d’altre habitatge i no sobrepassar un determinat nivell d’ingressos. Pel que fa al primer termini, el de tramitar la inscripció al Registre de Sol·licitants, es pot allargar fins a tres mesos, pel que es recomana que els interessats puguin iniciar els tràmits el més aviat possible.  

Les sol·licituds per participar a la convocatòria es podran presentar fins al proper 31 de març de 2020 a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Matadepera (plaça de l’Ajuntament, 1, 937870200).

Les sol·licituds d’inscripció al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya es podran fer igualment a l’Ajuntament de Matadepera, així com a l’Agència de l’habitatge de Catalunya (Diputació, 92; 93 228 72 00) i al Consell Comarcal del Vallès Occidental (Crta. Nacional 150, km 15 de Terrassa; 93 727 35 34).

Per a més informació, podeu clicar els enllaços que trobareu a la dreta de la pàgina.

Darrera actualització: 13.12.2019 | 12:01