Subvencions per a entitats esportives

Dijous, 18 d'agost de 2022 a les 06:20

Es podran sol·licitar fins al 12 de setembre. 

La Regidoria d’Esports ha publicat una nova convocatòria de concessió de subvencions per al foment de l’activitat física i de l’esport. El termini per presentar la documentació finalitza el 12 de setembre.

Les subvencions estan dirigides a entitats esportives del municipi i tenen les següents línies d’activitat i acció: promoció i desenvolupament de l’esport base, foment de l’associacionisme, organització de cursets, col·laboracions amb la regidoria d’esports, actuacions d’interès local, participació i desenvolupament i nivell d’activitat competitiva i federada. Per tal d’optar a les subvencions cal que les entitats esportives tinguin seu social a Matadepera, que els seus objectius bàsics siguin el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i l’esport i que estiguin inscrites al registre municipal d’entitats de Matadepera. Queden exclosos d’aquesta convocatòria els clubs esportius que disposin d’instal·lacions esportives pròpies.

Podeu consultar les bases completes de la convocatòria en aquesta mateixa pàgina web, clicant al banner “Tràmits i gestions” i anant a l’apartat “esports”.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 09:06