Tres convocatòries més per acabar el diumenge

Diumenge, 15 de gener de 2023 a les 14:10

Es presenten dues novetats.

El primer cap de setmana de les Festes de Sant Sebastià acaba amb tres convocatòries, dues de les quals són novetat aquest any.

La consolidada és l’exhibició de feines forestals "Sant Bèstia", on diferents grups participaran i competiran per realitzar una gran demostració seguint les proves que se’ls proposin. Organitzada per La colla del pi i ADF Matadepera, tindrà lloc a les 4 de la tarda davant l’Escola de Música.

Una de les novetats és el Concurs de Polsos (17.00h, Escola de Música). Els candidats poden presentar-se a la pista poliesportiva, just al costat de l’exhibició de feines forestals de “Sant Bèstia”. Hi haurà dues categories, masculina i femenina. Les inscripcions prèvies al mateix lloc i la dinàmica del concurs és anar passant eliminatòries. I per acabar el dia, la Primera edició de la Copa del Pi (18.00h, Pavelló Primer d’Octubre), una competició que aplegarà els dos esports més practicats al poble: l’hoquei i el futbol. L’acte està organitzat conjuntament pel  el Matadepera 88 d’Hoquei i el DR’s Matadepera Club de Futbol Sala.

Més informació sobre aquests actes del matí la trobareu al banner específic en aquesta mateixa web, a l'agenda d'activitats i al web de la Germandat.

Darrera actualització: 13.01.2023 | 12:52