Últims dies de l’exposició ‘Moriu-vos’

Dimecres, 15 de març de 2023 a les 19:10

Es podrà veure fins aquest diumenge.

El Casal de Cultura i la Plaça del mateix Casal acullen des del passat 6 de març l’exposició “Moriu-vos”, un projecte multidisciplinari que vol ser un crit contra la invisibilització de la vellesa, una proposta per provocar la conversa entre generacions que consisteix en una instal·lació fotogràfica i un projecte educatiu que, parlant de la vellesa, ens fa parlar de nosaltres.

Segons els autors, els fotògrafs Oriol Casanovas Puigjané i la matadeperenca Marta Garcia Cardellach, “vivim en una societat que vincula el valor del cos a l’atractiu sexual, i on tots els cossos vulnerables, dependents, fràgils o no productius són subjectes marginals. La vellesa, queda doncs, a l’ombra de la societat, fora d’escena”.

La mostra es podrà veure fins aquest cap de setmana als horaris d'obertura del Casal: de dilluns a divendres de 9 del matí a 8 del vespre i dissabtes de 10 a 1.

A la imatge, els regidors Marcel·lí Bosch, Núria Garcia i Carme Querol a la visita institucional que van fer aquest passat dilluns (Fotos: Rafel Casanova).

Darrera actualització: 14.03.2023 | 11:05

Imatges