Un dia de tradicions nadalenques

Divendres, 22 de desembre de 2023 a les 06:10

Un tió gegant, Quinto i el mapping, actes destacats d'avui.

Matadepera viu aquest divendres una jornada ben nadalenca amb tres convocatòries previstes: l’aparició d’un tió gegant, la recuperació de les tradicionals sessions de Quinto i un nova edició del mapping.

La primera d’aquestes convocatòries tindrà lloc a partir de les 11 a la Plaça del Casal: un Tió Gegant que s’hi estarà fins la 1.

A les 6 de la tarda, i per tal de recollir diners pel viatge de fi de curs, els alumnes de 4rt d'ESO de l’Institut de Matadepera organitzen al Casal de la Gent Gran una tradicional sessió de Quinto. Oberta la convocatòria a tothom, cada partida té un cost de 2 €uros i el guanyador obtindrà una panera. Per altra banda, el CD Terrassa també organitza sessions de Quinto: la primera serà el 26 de desembre, a partir de les 17:30h. La segona el 30 de desembre, des de les 19h.

I finalment, aquest Nadal torna a projectar-se un mapping, però en aquesta ocasió a la façana de l'Església. L’espectacle, que està dirigit a tota la família, omple de nou l’espai amb imatges nadalenques plenes de llum i color. Serà a partir de les 7 de la tarda. 

Últim dia d’inscripcions per fer de patge

Un any més, la Comissió de Reis demana voluntaris per aquells que vulguin col·laborar com a patges durant la Cavalcada del dia 5. Es podrà fer omplint un formulari on line, mitjançant l’enllaç que trobareu en aquesta pàgina i que també està penjat al perfil d’instagram de la Comissió de Reis (@reismtdp). Si hi ha dubtes a l'hora de fer la inscripció, les oficines del Casal de Cultura es podrà assessorar sobre com fer-la telemàticament. 

Es podrà fer fins aquest dissabte 23 de desembre. Un cop acabat el termini d’inscripcions, es trucarà a les persones escollides per confirmar la seva assistència i donar-los tots els detalls els dies 27, 28 i 29 de desembre. En el cas que hi hagi un volum molt elevat d’inscripcions es prioritzarà als participants de més edat.

A la imatge, el Tió Gegant que visitarà aquest matí la Plaça del Casal de Cultura. 

Darrera actualització: 22.12.2023 | 08:24