Un incendi al Garden Pizza

Diumenge, 21 de gener de 2024 a les 08:50

S’hi han desplaçat quatre unitats de bombers

Poc abans de la una de la matinada d’aquest diumenge, Bombers ha rebut un avís d’incendi al “Garden Pizza” del carrer Pratginestós, al centre del poble. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçar quatre unitats de bombers (3 de Terrassa i 1 de Matadepera), que han extingit l’incendi que s’havia declarat només a la planta baixa, afectant instal·lacions i mobiliari sense que arribés a les dependències superiors.

Un cop controlat, les dotacions de Terrassa han marxat per realitzar un altre servei i la de Matadepera s’ha quedat per acabar d’extingir l’incendi. Encara es desconeixen les causes de l’incendi, que només ha provocat danys materials.

Nit sense incidents al Pavelló

Per altra banda, l'Ajuntament de Matadepera ha volgut agrair l'actuació de la Policia Local ahir a la nit durant el Sopar de Germanor de les Festes de Sant Sebastià, "on van saber gestionar de forma correcta la gran afluència de gent que s'hi va reunir", tal i com han declarat fonts del consistori.  Es van demanar reforços a Mossos d'Esquadra que van enviar tres equips, tot i que s'hi va quedar finalment un per reforçar el dispositiu fins a la finalització de l'acte, que no va registrar cap incident. 

A la dreta, un moment del lloc dels fets (Foto: Bombers de Matadepera).

Darrera actualització: 21.01.2024 | 09:27