Un matadeperenc, entre els premiats al festival In-Edit

Dimecres, 6 de novembre de 2019 a les 13:50

Joel Kashila és un dels responsables de “Les Resilients”

El curtmetratge “Les Resilients”, de Cristina Madrid, ha estat guardonat aquest cap de setmana amb el premi al millor documental talent jove a la 17ª edició del Festival de Documental In-Edit que s’ha celebrat a Barcelona. El matadeperenc Joel Kashila n’ha estat el fotògraf i un dels muntadors, juntament amb la mateixa Cristina Madrid i l’Eloi Aymerich.

Produïda per Clack Audiovisual i amb cantants com Clara Peya, The Sey Sisters, Roba Estesa o Tribade, “Les Resilients” pretén ser una reflexió sobre la nova consciència de l’espai de dones a la música contemporània realitzada a Barcelona. Les artistes parlen sobre la seva experiència i el seu compromís polític migrant i/o feminista, així com de la necessitat de generar nous i apoderaments referents femenins.

Les projeccions de l'edició 2019 de l'In-Edit han tingut 34.000 espectadors (inclosos els 4.000 de l'edició a Madrid), segons les xifres facilitades pel mateix festival. “The men’s room”, de Petter Sommer i Jo Vemund Svendesena van guanyar el premi al millor documental internacional, “Niños somos todos de Sergi Cameron el premi al millor documental nacional, i “Gay Mercader: el gran mercader del rock and roll” de Montse Mompó i Pilar Ruiz Cruz va emportar-se una menció especial.

A  la dreta, els guardonats pel film “Les Resilients”. Kashila està dret i és el tercer comptant per l’esquerra.

Darrera actualització: 05.11.2019 | 16:02