Un parell d'actes més per enllestir el diumenge

Diumenge, 21 de gener de 2024 a les 14:00

Tindran lloc a la Plaça de Cal Baldiró i al Pavelló.

Després de les multitudinàries convocatòries d'aquest matí, presidides per la Processó i les música i els balls a la Plaça de Cal Baldiró, les Festes de Sant Sebastià inicien aquesta tarda el seu tram final, amb dues activitats més. 

D'una banda, la grimpada del pi amb piolets i grampons, que tindrà lloc a 2/4 de 6 de la tarda i fins a les 8 del vespre, i a la Plaça de Cal Baldiró. Grimpada del pi amb piolets i grampons pi-tooling, un nou tipus d’escalada pròpia de l’escalada en gel, però sense aquest. Des de fa anys, la falta de gel ha passat de ser un inconvenient a ser una nova modalitat d’escalada amb grans possibilitats. Es tracta d’una tècnica usada per a l’escalada en roca, mitjançant piolet i grampons. Hi haurà exhibició de l’execució correcta d’aquesta tècnica, per diversos escaladors matadeperencs. Tothom qui s’animi a provar-ho haurà de portar el seu propi material. 

Hora i mitja més tard tindrem el Concert de Sant Sebastià. Serà al Pavelló Primer d’Octubre, a les 7, i amb la Banda de Matadepera, que presenta "De Broadway a Hollywood". Aquesta serà la màgica passejada, sense sortir del poble, que es podrà gaudir si veniu a escoltar el Concert de la Banda. Un viatge d’anada i tornada des del Passeig de Les Estrelles de Los Angeles, passant per Chicago i arribant a Nova York, on es cantarà sota la pluja, es dansarà a la foscor, hi haurà somriures i llàgrimes i es donarà gas a la nostra Lambretta per les platges de Brighton o, potser es faran curses de cotxes amb tupè i molta gomina.

A les imatges, el concert de la Banda al pavelló i la demostració de grampons, actes destacats de la tarda (Fotos: Miquel Badia). 

Darrera actualització: 24.01.2024 | 10:20

Imatges