Una matadeperenca, subcampiona al Mundial del Pa

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 06:50

Marta San José és la directora tècnica de la cadena “O’Pan”.

La vuitena edició del Campionat Mundial del Pa, que ha tingut lloc del 17 al 19 d’octubre a Nantes (França), ha tingut una destacada participació matadeperenca, ja que Marta San José ha integrat l’equip que ha obtingut el sotscampionat mundial.  

Organitzat pel col·lectiu ‘Les Ambassadeurs du Pain’ en el marc de la fira de restauració, hoteleria, fleca i pastisseria Serbotel, al certamen hi han participat equips internacionals en representació de nacions com Ghana, Països Baixos, Perú, Espanya, Japó, Bèlgica, França, Itàlia, Xile i Algèria. El jurat ha estat format per professionals de diferents nacionalitats, com Estats Units, Taiwan, Suïssa, Noruega, Austràlia, l’Índia, Itàlia, França o el Brasil.

Marta San José i Enric Badia, juntament amb Yohan Ferrant, com entrenador de l’equip i director l’Escola de Flequers Andreu Llargués van obtenir el segon lloc a la classificació gràcies a una actuació innovadora, de alt criteri tècnic i excel·lència en la definició. A banda del segon premi, també van ser premiats amb el Premi Especial a la Millor Peça Artística, amb una espectacular peça amb forma de molí.

La matadeperenca Marta San José es la directora tècnica de la cadena de fleques O’PAN originaria de Terrassa i que compta amb 10 botigues repartides per la província de Barcelona.

A la imatge, Yohan Ferrant, Marta San José i Enric Badia. A sota, el premi a la millor innovació artística (Fotos: cedides).

Darrera actualització: 02.11.2021 | 07:01

Imatges