Una taula rodona a la Setmana de la Ciència

Dijous, 16 de novembre de 2023 a les 06:20

Ja es pot veure el vídeo del primer acte. 

Després d'una primera sessió, amb la presentació d'una exposició de Pep Busquet que va tenir lloc dijous passat, AIUMA i Matadesphera continuen aquest dijous una nova Setmana de la Ciència, un cicle de tres activitats obertes a tothom (una exposició, i dues taules rodones), que està centrada en l’aigua. “És tan important i necessària per la vida que sense ella no hi seria”, es pot llegir al document que han preparat, “i els canvis i les fluctuacions en la seva disponibilitat ens tensen i requereixen d’adaptacions en un món canviant”.

La segona activitat tindrà lloc aquest dijous 16 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda al Casal de Cultura i serà un diàleg que amb el nom “Impactes de les sequeres i les inundacions. Què està canviant?” comptarà amb Carme Llasat (Física de l’Atmosfera, Meteorologia i Canvi Climàtic), Francesc Sabater (Hidrologia, Ecosistemes fluvials), Anna Badia (Canvi d’usos del territori), i Santi Sabaté (Ecologia de la vegetació). La tercera activitat tindrà lloc el 30 de novembre.

A les imatges, diversos moments de la primera activitat, que va comptar amb la presència de l'alcalde Guillem Montagut i la regidora de cultura Núria Garcia (Fotos: Miquel Badia). En aquesta mateixa pàgina trobareu l'enllaç del vídeo elaborat per Matadepera TV sobre el primer acte del cicle. 

Darrera actualització: 15.11.2023 | 21:21

Vídeo - Àudio

Imatges