Xavi Buxeda estrena ‘Qui estigui lliure’

Dimarts, 11 de gener de 2022 a les 13:55

El matadeperenc presenta a Barcelona la seva primera obra.

El polifacètic matadeperenc Xavi Buxeda Marcet estrena aquest dimarts al Teatre Villarroel de Barcelona, la seva primera obra de teatre, “Qui estigui lliure”. Interpretada per Nil Cardoner, Paula Jornet i Pau Escobar explica la història de tres amics l’amistat dels quals es veurà interferida per l’homofòbia, la identitat de gènere i la condició de classe. Les representacions tindran lloc els dimarts (a les 20.00h), els dissabtes i diumenges (ambdós dies a les 12.30h) i s’allargaran en principi fins al proper 13 de febrer.

“L’obra qüestiona l’origen de la violència, el valor i la mesura de les ferides passades, l’odi a l’alteralitat i la capacitat de comprensió en contraposició al perdó” segons afirma el propi Buxeda, que ha volgut remarcar que ‘Qui estigui lliure’ posa en dubte els límits de la teva defensa: tres amics que es trobaran davant la cosa que més estimen en el món però també la més els rebutja”.

Xavi Buxeda Marcet (1985) és llicenciat en Comunicació i Audiovisuals, i va començar a treballar a televisions locals (entre d’elles, Matadepera TV). Ha estat ajudant de direcció de directores com Denise Duncan, Marta Buchaca o Toni Casares. Es col·laborador habitual de la companyia Les Impuxibles i ha treballat com a productor, regidor i ajudant de direcció per a festivals com TNT, Mixtur o Elixir Poètic. Ha escrit i dirigit alguns projectes audiovisuals. En Xavi també és compositor i cantant al projecte HAM, i lletrista per a formacions musicals. Porta la comunicació de l’Acadèmia Catalana de la Música.

Més informació i venda d’entrades a l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 11.01.2022 | 10:27

Enllaços

Imatges