Xerrada sobre la nova recollida de residus

Dilluns, 5 de febrer de 2024 a les 06:05

Ja es pot veure al canal de Matadepera TV.

Amb l'objectiu de seguir millorant i perfeccionar la recollida de residus, l’Ajuntament de Matadepera inclourà, a partir del proper dilluns 19 de febrer, un sistema tecnològic d’identificació d’usuari en el sistema porta a porta que servirà per separar millor els residus i garantir que es recicla de manera més eficient. Per tal d’explicar en detall el nou sistema, s’han organitzat diverses informatives al Casal de Cultura, que han tingut lloc el passat dimecres 31 de gener, el divendres 2 de febrer i el dissabte 3 de febrer. La primera de les xerrades va ser enregistrada per Matadepera TV i ja es pot veure a través de l'enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina, així com un document que resumeix el nou sistema.

Actualment, el servei de recollida d’escombraries consisteix en la recollida en cadascun dels domicilis i comerços de bosses amb el residu que pertoqui segons un calendari. A partir del dia 19, els residus s’hauran de dipositar amb el material d’aportació que pertoqui cada dia. Per aquest motiu, cada llar tindrà un joc d’elements on es dipositaran cadascuna de les fraccions o elements. El ‘Kit del porta a porta’ es podrà recollir a l’aparcament de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou, a partir d'aquest dilluns 5 de febrer i fins al 17 (i no el 7, com s’ha publicat a la GASETA), els dilluns, dimecres i divendres, de 14 a 20 hores, o els dimarts, dijous i dissabtes, de 10 a 16 hores.

Per a dubtes, atenció telefònica de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h al 652 14 78 56 i a sancheztd@matadepera.cat. A l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou (Plaça Sant Jordi s/n) s'establirà una atenció presencial per resoldre dubtes a partir del 19 de febrer els dilluns i dimecres de 9.00h  a 13.00h.

En aquesta mateixa pàgina teniu un document que resumeix el nou sistema. 

A les imatges, diversos moments de la concorreguda primera conferència que va tenir lloc dimecres passat (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 05.02.2024 | 08:19

Documents

Vídeo - Àudio

Imatges