Alta al grup/canal de Telegram i Whatsapp

L'alta al grup/canal de Telegram i/o Whatsapp de l'Ajuntament de Matadepera implica ser coneixedor de la següent informació i la seva plena acceptació:

  1. Desitjo formar part de la llista de persones receptores d’informació municipal que l’Ajuntament de Matadepera ha creat. Em declaro informat/da que el meu número de telèfon s’utilitzarà per efectuar enviaments d’informació per mitjà de missatges SMS, Telegram o Whatsapp i, en conseqüència, autoritzo que l’administrador del grup hi incorpori el meu número de telèfon, entenent que em podré donar de baixa en qualsevol moment.
     
  2. Entenc que el responsable del tractament de les meves dades és l’Ajuntament de Matadepera, que les utilitzarà únicament per a la finalitat indicada i no les comunicarà a altres persones. Em consta que podré exercir els meus drets en matèria de protecció de dades adreçant-me a l’administrador del grup, que podré obligar a suprimir les meves dades en qualsevol moment i que a la web del responsable del tractament puc llegir informació detallada sobre la seva política de protecció de dades.
     
  3. En el cas que l’Ajuntament utilitzi el canal de Telegram, en acceptar formar part del grup entenc que les meves dades s’incorporaran als sistemes de l’empresa Telegram UK Hodings Limited que, a l’efecte de la legislació aplicable sobre protecció de dades, és el responsable de les dades personals per les persones de la Unió Europea que utilitzen Telegram, en els termes i condicions que figuren a la seva web.
     
  4. En el cas que l’Ajuntament utilitzi el canal de Whatsapp, en acceptar formar part del grup entenc que les meves dades s’incorporaran als sistemes de l’empresa WhatsApp Ireland Limited proveïdora del servei de Whatsapp per als països de la Unió Europea en els termes i condicions que figuren a la seva web.

Darrera actualització: 13.11.2019 | 11:55
Darrera actualització: 13.11.2019 | 11:55