Joventut

Com a pilar del nostre creixement sostenible, necessitem escoltar i donar respostes els joves del nostre poble. La Regidoria de Joventut, a grans trets, té la funció d'assesorar, informar, donar suport i promoure tot tipus d'activitats per aquest col·lectiu.

El Punt Jove és l'oficina on els tècnics i personal de Joventut et podran facilitar tot allò que necessites. Està situat a l'Hotel, un equipament municipal situat al carrer Sant Isidre 35, en els baixos de l'antic Hotel de Matadepera. Al novembre de 2010, i després de diverses etapes, l'Hotel va obrir novament com espai juvenil, que acull el Punt Jove, una sala per a les entitats i els col·lecius juvenils, i una sala gran polivalent.

Amb aquest primer equipament juvenil del municipi, l'Hotel pretén donar un nou romb a la dinamització juvenil, apostant per la participació i prenent com a punt estratègic i central el nou equipament, amb totes les oportunitats que ofereix.

El nostre espai virtual de comunicació (www.matadeperajove.cat) també et permetrà trobar tot tipus d'informació d'interès juvenil: habitatge, ocupació, entitats, serveis, telèfons d'interès, horaris de transport públic, notícies, calendari i activitats de borsa de treball, entre d'altres.

Sant Isidre, 35 (L'Hotel, espai jove) - 08230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 787 02 58
Horari:  
De dilluns a divendres de 9 a 14 h.
Tardes: horaris a concretar.
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 02.07.2019 | 09:59