Publicacions de l'AMMAT

El blog del mil·lenari

L'any 2013, Matadepera va celebrar el seu mil·lenari. Per aquest motiu, l'AMMAT realitzà un blog que, des del 29 de gener de 2013, explicà els motius del mil·lenari i informà sobre els diversos actes de commemoració d'aquest. Finalment, l'espai continuà la seva activitat difonent altres actes culturals, articles i tot tipus de material no només vinculat al mil·lenari. L'octubre de 2015 fou l'última data de publicació, però el blog continua accessible per tots aquells interesats en la història del municipi.

Accediu al blog

Blog d'història de Matadepera

L'AMMAT creà aquest blog amb recursos propis per poder oferir un espai on diversos estudiosos o investigadors poguessin publicar diverses entrades sobre l'història de Matadepera. Cada entrada s'iniciava amb una breu introducció de l'autor i el corresponent text/article. Tot i que només es van publicar articles durant l'any 2016, el blog continua actiu i està obert a aportacions.

Accediu al blog

Publicacions digitals

Podeu consultar i descarregar diverses publicacions digitals de l'AMMAT. Cliqueu sobre la imatge i us descarregareu un PDF:

Recull de l'arxiu Recull de l'arxiu Recull de l'arxiu
Recull de l'arxiu Recull de l'arxiu Recull de l'arxiu


El llibre "Patrimoni Cultural" és un treball de l'AMMAT i l'arqueòleg i historiador Xavier Font Segura que adapta part del Catàleg de Béns Arqueològics i Arquitectònics a un format de llibre electrònic, permetent una àmplia difusió del patrimoni catalogat del municipi de Matadepera. El podeu consultar a l'ISSUU:

Llibre electrònic de Patrimoni Cultural

L'any 2015, l'AMMAT va col·laborar amb l'Arxiu Municipal de Terrassa per fer una exposició sobre els gegants d'ambdues poblacions i els seus punts en comú. Aquesta exposició es va acompanyar d'un llibret que podeu descarregar a continuació:

Llibret de l'exposició Gegants

Si teniu un dispositiu mòbil o una tablet, podeu descarregar el llibre electrònic "Gegants!" de forma gratuïta. El trobareu tant al Google Play com a l'Apple Store / iTunes

Imatge de portada del llibre electrònic Gegants

Darrera actualització: 08.04.2019 | 11:42
Darrera actualització: 08.04.2019 | 11:42